بازدید سفیر چین از دانشگاه سمنان و محل برگزاری نخستین کنفرانس بین المللی گردشگری سمنان، جاده ابریشم

سفیر چین با حضور در دانشگاه سمنان ضمن بازدید از محل برگزاری نخستین کنفرانس بین المللی گردشگری سمنان، جاده ابریشم فرصت ها و چشم اندازها با رئیس و دیگر مسئولان دانشگاه سمنان دیدار و گفتگو کرد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ سفیر چین در این نشست گفت : دانشگاه سمنان یکی از مراکز آموزشی با ارزش در کویر است و بسیار خوشحالم که از این مرکز دانش بازدید کردم .

زونگ پی وو با اشاره به تحصیل 14 هزار دانشجوی ایرانی و نیز تحصیل یک هزار و 500 دانشجوی بین المللی در دانشگاه سمنان افزود :می توان بیشتر درباره ظرفیت های  دانشگاه سمنان برای همکاری های دو جانبه گفتگو کرد .

سفیر چین افزود : ایران و چین در راستای ایجاد نیروگاه خورشیدی و تجدید پذیر و ساخت کشوری زیبا  با یکدیگر همسو هستندو منابع خوبی در این زمینه دارند .

سفیر چین برای برگزاری هر چه بهتر اولین کنفرانس بین المللی گردشگری سمنان، جاده ابریشم: فرصت‌ها و چشم اندازها آرزوی موفقیت کرد و گفت : هیاتی برای حضور در این کنفرانس بین المللی به ایران و دانشگاه سمنان اعزام خواهد شد .

زونگ پی وو از استقبال رئیس دانشگاه سمنان قدر دانی کرد و گفت : دانشگاه سمنان دانشگاهی بسیار زیبا و تمیز است .

رئیس دانشگاه سمنان هم در این نشست گفت : دانشگاه سمنان با همکاری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جمهوری اسلامی ایران، مرکز بین‌المللی جاده ابریشم سمنان و اتحادیه شهرهای گردشگری راه ابریشم چین میزبان «اولین رویداد بین‌المللی گردشگری سمنان: راه ابریشم فرصت‌ها و چشم‌اندازها» در نوامبر سال (2024) است.

دکتر سیف الله سعدالدین افزود : این رویداد شامل 4 برنامه اصلی است که شامل  اولین کنفرانس علمی بین‌المللی گردشگری سمنان: راه ابریشم فرصت‌ها و چشم‌اندازها ،اجلاسیه گردشگری شهرداران شهرهای ایرانی راه ابریشم که شامل 39 شهر در ایران است،نمایشگاه صنایع دستی و دستاوردهای فناورانه استان سمنان و تورهای سمنان‌گردی است .

دکتر سعدالدین اظهار داشت : از همین جا از سفیر محترم چین و همراهانشان برای شرکت در این رویداد و سخنرانی برای مهمانان دعوت می‌نمایم.

وی گفت : دانشگاه سمنان تمایل دارد از فرصت عضویت سمنان در اتحادیه گردشگری شهرهای راه ابریشم در چین، استفاده نموده و تعاملات علمی خود با دانشگاه‌های چین را از طریق امضای تفاهم نامه و یا خواهر خواندگی با دانشگاه های آن کشور توسعه بخشد.

رئیس دانشگاه سمنان تصریح کرد : این تعاملات شامل تبادل استاد و دانشجو، تبادل عضو هیات علمی و پژوهشگر برای انجام پروژه و پژوهش های مشترک، فرصت‌های مطالعاتی به صورت متقابل و سایر فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناورانه مشترک است.

دکتر سعدالدین ادامه داد : همچنین با توجه به لزوم توسعه تعاملات علمی و گردشگری مربوط به عضویت سمنان در اتحادیه شهرهای گردشگری راه ابریشم، دانشگاه سمنان آماده است در صورت همکاری سفارت چین، فضای فیزیکی لازم برای ایجاد ساختمان دانشکده گردشگری راه ابریشم و ساخت یک هتل آموزشی-اقتصادی و حتی مجموعه اقامتی 2000 نفری را در دانشگاه سمنان مهیا نموده و در قالب یک پروژه مشترک ساخت آن را در دستور کار قرار دهد.

وی گفت : این دانشکده می‌تواند پذیرش دانشجویان بین‌المللی گردشگری را در دستور کار قرار دهد و در کنار آن هتل آموزشی ضمن انجام فعالیت‌های اقتصادی و اسکان دانشجویان، برای اهداف آموزشی مورد استفاده قرار گیرد.

رئیس دانشگاه سمنان خاطر نشان کرد : این موضوع می‌تواند اهداف اتحادیه شهرهای گردشگری راه ابریشم را محقق سازد.

دکتر سعدالدین افزود : همچنین دانشگاه سمنان از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در پروژه‌های اقتصادی و فناورانه استقبال می‌کند و در این راستا آماده گفتگو برای معرفی توانمندی ها و ظرفیت‌های دانشگاه سمنان و فراهم ساختن مقدمات لازم برای میزبانی از هیات‌های تجاری و سرمایه‌گذاری چین خواهد بود.

رئیس دانشگاه سمنان به فرصت های سرمایه گذاری موجود اشاره کرد و گفت : طرح نیروگاه خورشیدی دانشگاه سمنان  وجود فرصت های کم نظیر به مانند نزدیکی به پست انتقال برق اصلی کشور، زمین و فضای کالبدی کافی و مناسب برای احداث نیروگاه، آفتاب مناسب با زاویه تابش فوق العاده و اقلیم جغرافیایی، منابع نرم افزاری و مغز افزاری ارزنده، متخصصین و همچنین رشته گرایش های متناسب، دانشگاه سمنان را به عنوان پتانسیل اول استان سمنان برای ایجاد نیروگاه خورشیدی در راستای تامین بخشی از انرژی مورد نیاز کشور و نیز تامین بخشی از منابع مالی مورد نیاز خود برای توسعه همه جانبه تبدیل کرده است.

دکتر سعدالدین اظهار داشت : در این راستا مجوز هیات امنای دانشگاه های منطقه برای ایجاد نیروگاه خورشیدی اخذ و دانشگاه سمنان آمادگی کامل دارد در ظرفیت های مختلف 1 مگاوات ، 5 مگاوات ، 10 مگاورات و 50 مگا وات برای جذب سرمایه گذار اقدام نماید.

دکتر سعدالدین به خواهرخواندگی بین دانشگاه های سمنان و دانشگاه های شهر شنزن shenzhen به عنوان یکی دیگر از ظرفیت ها اشاره کرد و گفت :  ایجاد کنسرسیوم مشترک کسب و کارهای مبتنی بر AI (AI-intensive) . همکاری مشترک درحوزه هوشمند سازی نیروگاه های تجدیدپذیر، تاسیس بندر خشک مشترک ایران و چین در سمنان با استفاده از ظرفیت منطقه ویژه سمنان و پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و تکمیل زنجیره ارزش خودرو کشور با استفاده از توان فنی و فناوری چین با محوریت دبیرخانه ملی زنجیره ارزش خودرو کشوراز دیگر ظرفیت های سرمایه گذاری است .

در پایان این نشست نشان دانشگاه سمنان و نیز تابلویی از هنر دست دانشجویان این دانشگاه به سفیر چین اهدا شد

 کلمات کلیدی
سمیه عبداللهی
تهیه کننده:

سمیه عبداللهی

تصاویر

 -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

0نظر برای این محتوا وجود دارد

نظر دهید

:

*